Open menu

BOVATIN Verzekeringsdienst

Bel 010 - 288 49 90 voor vragen of meer informatie.
Wij helpen u graag!

Ongevallenverzekering

De wet verplicht werkgevers zich als goed werkgever te gedragen. Dit is vastgelegd in artikel 7:611 van het Burgerlijk Wetboek. Onderdeel daarvan is dat u als werkgever moet zorgen voor een behoorlijke verzekering die schade van werknemers vergoedt na een ongeval.

Daarbij gaat het om een verzekering voor ongevalschade die in verband staat met het werk, een zakenreis of een personeelsactiviteit. Wanneer u als werkgever – in de ogen van een werknemer - hierin tekort schiet, kunt u daarvoor aansprakelijk gesteld worden.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Een ongevallenverzekering helpt om aan die plicht invulling te geven. Zo’n verzekering is in diverse branches zelfs verplicht gesteld in de CAO. Maar ook wanneer een collectieve ongevallenverzekering niet verplicht is, vormt de verzekering een goede arbeidsvoorwaarde!

Ongevallenverzekering
Een ongevallenverzekering biedt een financiële compensatie als een werknemer door een ongeval overlijdt of blijvend invalide raakt. Denk aan ongevallen op het werk en tijdens het woon-werkverkeer. De dekking bestaat uit het uitkeren van een afgesproken bedrag als de werknemer overlijdt of een percentage van het verzekerde bedrag als de werknemer invalide blijft.

BOVATIN ongevallenverzekering
BOVATIN Verzekeringsdienst heeft tegen een zeer scherpe premie een uitgebreide ongevallenverzekering ingekocht speciaal voor BOVATIN-leden. Deze biedt voor de vaste medewerkers een 24-uur-dekking: dus ook wanneer uw medewerker buiten werktijd iets overkomt, keert deze verzekering uit aan de medewerker of diens nabestaanden.

Optionele dekkingen

Daarnaast kunt u extra dekkingen meeverzekeren.

Dental
Unieke dekking in deze verzekering!
Bij deze dekking krijgt de werknemer een maximale uitkering van € 5.000,- als de verzekerde een ongeval overkomt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden waardoor er tandartskosten gemaakt moeten worden.

Verzekering aanvragen

Vraag hier online de verzekering aan. Of download het pdf aanvraagformulier dat u vindt op deze pagina.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten, via 010 - 288 49 90 of stuur ze een e-mail.