Open menu

BOVATIN Verzekeringsdienst

Bel 010 - 288 49 90 voor vragen of meer informatie.
Wij helpen u graag!

Cybercriminaliteit

Op de deur van uw huis en uw pand zit een goed slot en waarschijnlijk heeft u zelfs een alarmsysteem. Een dief komt uw pand niet zo gemakkelijk binnen. Maar hoe zit dat met uw bedrijf in de online omgeving? Hoe goed bent u daar beveiligd? Hoe beschermt u uw bedrijf tegen een cyberinbraak?

In uw bedrijf zijn de persoonlijke gegevens van uw klanten heel belangrijk. Deze gegevens kunnen allemaal in de handen van cybercriminelen komen. Een cyberaanval kan leiden tot omzetverlies, bijvoorbeeld door uitval van uw online bestellingssysteem of uw administratie. Nogal vervelend als u niet meer weet welke bestelling een klant heeft geplaatst! De cybercrimineel kan u vervolgens onder druk zetten om veel te betalen om uw gegevens terug te krijgen. 

Niet alleen grote bedrijven, maar ook mkb-ondernemers worden het slachtoffer van cybercriminelen. We lopen iedere dag zowel particulier als zakelijk meer risico om het slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Creditcard- of klantgegevens zijn nou eenmaal interessant voor criminelen. Hierdoor neemt de kans op verlies en diefstal van privacygevoelige informatie en betaalkaartgegevens toe.

 

We begrijpen dat het erg belangrijk voor u is om uw bedrijf te beschermen tegen digitale risico's. Ondanks voorzorgmaatregelen tegen cybercriminaliteit, bestaan er altijd risico's die u niet vooraf kan bestrijden. Dit kan u oplossen door een goede verzekering af te sluiten, die u beschermt tegen de digitale risico's. Normale verzekeringen houden meestal geen rekening met digitale risico's.

Verzekert de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, diefstal van gegevens en cyberaanvallen.

Dekt de aansprakelijkheid van schade aan onder andere klanten, de eigen kosten van het bedrijf en gevolgschade.

- Een cyberverzekering wordt speciaal afgestemd op de digitale risico van uw onderneming.

- Mocht u gehackt worden dan kan een cyberverzekering u veel geld en tijd besparen.

 Eerste hulp bij een cyberhack! Wij schakelen kosteloos een IT-specialist voor u in! 

 Unieke dekking: als u een boete krijgt, wordt deze boete voor 90% vergoed. 

 Reparatie, vervanging of herstel van uw website, programma’s of data.

 Zorg ervoor dat uw computer goed beveiligd is en dat u updates downloadt en installeert.

 Beveilig uw systemen goed door twee-staps-verificatie toe te passen, dus bijvoorbeeld met wachtwoord én sms.

 Maak een plan hoe u gevoelige informatie goed kunt beveiligen zoals de persoonsgegevens van uw klanten. 

 Bepaal welke medewerker wat mag binnen uw netwerk en systemen, zoals een kassasysteem of boekingssysteem.

 Bekijk de toegevoegde waarde van een cyberverzekering.

Als lid van BOVATIN ontvangt u 10% korting op de cyberverzekering! De premie voor de cyberverzekering wordt berekend op basis van de netto omzet van uw organisatie en de gewenste dekking. Wij berekenen graag wat een cyberverzekering voor u kost. Neem daarvoor contact met ons op.

Check de digitale risico's van uw bedrijf!

Wilt u weten hoe u uw bedrijf goed kan verzekeren tegen de risico’s van cybercriminaliteit?  Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met u op.