Open menu

BOVATIN Verzekeringsdienst

Bel 010 - 288 49 90 voor vragen of meer informatie.
Wij helpen u graag!

Over BOVATIN Verzekeringsdienst

Over BOVATIN Verzekeringsdienst
BOVATIN Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met BOVATIN met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht.

Ons team

Wij zetten ons bij BOVATIN Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de tegelzettersbranche. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat jij kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de tegelzettersbranche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak. 


Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
BOVATIN Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T:   010 - 288 49 90
E:   info@bovatinverzekeringsdienst.nl

Ons team

Lydia Huiskes

Adviseur op locatie

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur